kabelverbindingen - website hm techniek - HM-Techniek

Technische Dienstverlening

+31 6 15 15 78 28

Ga naar de inhoud

kabelverbindingen

HM-Techniek
Gepubliceerd door in Techniek ·
Stel je voor: je gaat kamperen en je tentstokken zijn te klein voor je tent. Het zeil zal aan alle kanten gaan wapperen en je niet kunnen droog houden. Zo werkt het ook met dataverkeer en de tentstokken die het overeind houden: onderzeese kabelverbindingen. Als dataverkeer groeit – en dat doet het exponentieel – dan moet dit kabelsysteem meegroeien.
Onderzeese kabels zijn de basis van het wereldwijde internet. Als partner van next-generation onderzeese kabelprojecten onderstreept Equinix het groeiende belang van directe interconnectie voor de toekomst van de onderzeese markt.
De onderzeese kabelindustrie groeit explosief dankzij de exponentiële toename van dataverkeer, waaronder een enorme uitbreiding van video, social media, e-commerce en ander consumentenverkeer. De kabels zijn een belangrijke infrastructuur want bijna elke byte van het wereldwijde internetverkeer reist langs een onderzeese kabel. Onderzeese kabels verbinden meer en meer plaatsen met elkaar en zorgen tegelijkertijd voor low latency – iets wat nodig is voor real-time connectiviteit en waar industrieën als de elektronische handel afhankelijk van zijn.
1

Bron van het artikel:1 Opmerking
Gemiddelde stem: 110.0/5
henk
2018-02-24 09:38:42
Test bericht

Recente berichten
Maandelijkse berichten
Categorieën
Wolken
Techniek
Terug naar de inhoud